woensdag 31 oktober 2012

Halloween in Owen's klas

Na de drukte van Sandy, kan vandaag het feestje in Owen zijn klas doorgaan voor Halloween.
Shelley, de mama van Kate en ikzelf zijn de 2 klasmama's en wij mogen dit feestje organiseren.
We moesten de kids verschillende dingen laten doen:
ze hebben de volgende spelletjes gespeeld, die we zelf in mekaar hebben gestoken: Geblinddoekt de stam van de pompoen spelden op een bord, een race door de stoelen met een lepel met een oogbal op en mijn zelfgemaakte memory spel in het thema van halloween natuurlijk. Voor de rest was er ook een tafel met tekeningen om te kleuren en te stickeren en ik heb een vleermuis gemaakt met de kids, die heel erg in de smaak viel.
Hierbij het idee:

 klik hier voor het ontwerp en foto van het vleermuis

Op het einde van de middag werd er nog een halloween verhaal verteld, en hebben de kindjes mogen snoepen van de snacks die de ouders meegebracht hadden, die hiervoor gevrijwilligd hadden. Dit was de eerste party die Shelley en ik gedaan hadden en het was een groot succes, Mrs. Ballantyne en de kindjes vonden het heel leuk en wij ook!





2 opmerkingen:

  1. Ik vind dit zo tof voor jou en de kinderen.Prachtig om te lezen hoe jullie daar beetje bij beetje jullie weg vinden in de States..
    Dikke knuffel..

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Amaai Kelly.. Wa een organisatie!! Maja.. Zo kennen we u e xp Toffe namiddag voor de kids en jullie natuurlijk ook xx super om te lezen dat het zo een succes was xxx ly

    BeantwoordenVerwijderen